[Winna Efendi] Download Ai Author Winna Efendi Epub


Ai Author Winna Efendi

Winna Efendi ´ 9 Free download Summary × E-book, or Kindle E-pub ´ Winna Efendi Ai Author Winna Efendi Read & download ´ 9 Nggenggam tanganku–aku tidak tahu mengapa dan aku tidak tahu bagaimana Aku hanya mencintainya dengan caraku sendiriAIAku bersahabat dengan Sei sejak kami masih sangat kecil Saat mulai tumbuh remaja gadis. have read this book a while ago andLove it the story still in my mind till todayKnowing that one u love loving another person is a hard thing even harder if that person is ur best friendand loving someone that deep and find that one slip from the world it s unbearablestory words and settings all very sweet

Summary × E-book, or Kindle E-pub ´ Winna Efendi

Winna Efendi ´ 9 Free download Summary × E-book, or Kindle E-pub ´ Winna Efendi Ai Author Winna Efendi Read & download ´ 9 Cinta seperti sesuatu yang mengendap endap di belakangmu Suatu saat tiba tiba kau baru sadar cinta menyergapmu tanpa peringatanSEIAku mencintai Ai Tidak tahu sejak kapan–mungkin sejak pertama kali dia me. I think I owe Winna a proper review Hehe Kemaren sempet review buku ketiganya REFRAIN with just two wordsJadi sekarang rencananya mau review novel keduanya AI dengan lebih baik More elaborate tepatnya Ehehehe So I just started reading AI this morning and as of this afternoon I finished my last chapter with a simple smile Kesan pertama ngga jauh berbeda dengan REFRAIN So sweet and touchy I told Winna once that I really liked her simple yet elouent way of writing Sederhana tapi ngena Di buku ini saya juga kagum sama deskripsi Winna mengenai latar belakang cerita Penggambaran background setting dan ambiance nya dapet banget Satu hal yang agak kurang sreg buat saya hanya penggambaran Shin yang appears verrry rock and rollin grunge lookin modern hip Tokioites with his bleached hair tapi punya selera musik yang sangat jazzy mellow yang cendrung oldies Nat King Cole and such Not that there s anything wrong with that Mungkin persepsi saya tentang Shin aja yang ngga pas hehe Karena kok di otak saya kebayangnya look Shin itu mirip kayak tokoh Ren di manga NANA although not to that level of extremenessAnyways satu hal yang juga kerasa banget setelah baca dua buku karangan Winna dalam jangka waktu yang lumayan berdekatan soal tema yang diangkat ternyata uite similar yaa Persahabatan yang akhirnya menjadi cinta This theme somehow feels near and dear to me as it is the theme of my very first novel also Lastly I don t know whether it s okay gor me to do this or not tapi kalau ditanya which one I like best antara REFRAIN atau AI I d pick AI most certainly Although I like REFRAIN s ending better All in all again kudos to Winna Can t wait for her next books

Winna Efendi ´ 9 Free download

Winna Efendi ´ 9 Free download Summary × E-book, or Kindle E-pub ´ Winna Efendi Ai Author Winna Efendi Read & download ´ 9 Gadis mulai mengejarnya Entah bagaimana aku pun jatuh cinta padanya tetapi aku memilih untuk menyimpannya Lalu datang Shin ke dalam lingkaran persahabatan kami Dia membuatku jatuh cinta dan merasa dicinta. I already read this a month ago It s in Indonesian but the Japanese culture that was described is strong enough for me to imagine the sceneApplause for Indonesian people

  • Paperback
  • 277
  • Ai Author Winna Efendi
  • Winna Efendi
  • Indonesian
  • 14 June 2019
  • 9789797806866