Suzana Sulaiman Read Cinta Kita – Kindle ePUB and Epub

Characters Cinta Kita

Free read ✓ Cinta Kita 108 Free read ↠ eBook, ePUB or Kindle PDF î Suzana Sulaiman Characters Cinta Kita Lama hidup sendirian setelah pemergian Dahlia Khalish jadi lupa cara bercinta sehinggalah istina hadir dalam hidupnya istina yang matang istina yang penuh dengan adab sopan dan yang penting istina kaya dengan kasih sayang menarik Khalish untuk jatuh cinta sekali lagi“I think I have fallen in love with you” Khalishistina angkat muka dan air mata sudah mengalir di pipinya Sungguh dia memang mengharapkan ucapan itu dari Khalish“Please don't cry is Mar. Sebenarnya dah lama baca buku ni tapi baru sekarang tergerak nak bagi review Sori ye Kak su Bukan apa saya memang tak pandai nak bagi review but I figured it s the least I can do to appreciate the writer s hard workAnyway I must admit Cinta Kita is among the Malay books that made me fall in love with Malay novels and I have been reading them ever since Sebuah kisah cinta yang banyak menerapkan nilai kasih sayang bukan hanya antara dua orang kekasih tetapi sesama keluarga Cerita cinta yang mendalam tapi bukan kerana nafsu semata kerana Allah Kisah Khalish seorang bapa yg penyayang dan pencinta yang setia Diberi peluang kedua dalam bercinta namun goyah saat peristiwa lama berulang Kesedaran akhirnya menyapa namun disaat dia ditinggalkan Kisah istina seorang wanita yang berjaya menawan hati bukan sahaja si anak bahkan si bapa dengan kelembutannya Seorang yang bijak dan tegas Sanggup dibenci suami tercinta demi mempertahankan bukti cinta merekaNamun cinta berpaksikan keredhaan Allah akhirnya berjaya bertahanHasil tulisan yang sangat terkesan dihati sehingga ada waktunya menyebabkan saya menitiskan airmata Good job This book has become my all time favourite and will always have a special place in my heart

Free read ↠ eBook, ePUB or Kindle PDF î Suzana SulaimanCinta Kita

Free read ✓ Cinta Kita 108 Free read ↠ eBook, ePUB or Kindle PDF î Suzana Sulaiman Characters Cinta Kita Rying me can't be that bad” KhalishPerkahwinan mereka memang membahagiakan Khalish yang penyayang sering buatkan istina terbuai dengan setiap perlakuannya“Hmm bagi abang peluk sayang kejap I need to recharge my batteries” – Khalish“I am truly blessed to have you Abang tak pernah sangka yang rasa bahagia ini akan jadi milik abang sekali lagi KhalishNamun bahagia milik mereka hanya sampai dipertengahan jalan Ujian yang melanda hampir membuatkan m. i had read this book than 5x a very good book indeed for me this is a very matured reading the language is uite simple the conflicts are well developed between khalish and istina the love between them is so sincere and as a reader i can feel it husna is such a gem any parents could wish for the religious aspect in the novel is indirectly written but give such great impact on me congrats to the writer and i am patiently waiting for her new book

Suzana Sulaiman î 8 Free read

Free read ✓ Cinta Kita 108 Free read ↠ eBook, ePUB or Kindle PDF î Suzana Sulaiman Characters Cinta Kita Ereka tewas“I want you to terminate the pregnancy Faham tak ni” Khalish“is faham Tapi is tak boleh” istina“Then you don't love me It is as simple as that istina” Khalishistina sudah mula menggeleng Tidak mungkin Apa sebenarnya yang terjadi sehingga Khalish yang penyayang sanggup meminta istina menggugurkan kandungannya Apa akan jadi bila istina tetap dengan pendiriannya dan Khalish mengambil keputusan meninggalkan rumah untuk mencari ketenang. 53 2017Done reading Cinta Kita by Suzana Sulaiman It was amazing As I was just finished reading Dia Pelengkap Hidupku yesterday I couldn t help myself from comparing these 2 novels Watak cerita lebih kurang sama Dara dan duda beranak satu Tapi duda dalam ni kematian isteri Tu la je yang sama Still both novels have their own strength Cinta Kita mainly focused on Khalish istina and Husna their daughter Conflict started when istina was diagnosed with Preeclampsia during pregnancy I believe SS is either from medical background or did thorough research about this disease And yes she did excellent writing Tak payah google pasal preeclampsia pon takpe She did explained it very nicely in this novel Dan tahniah Boleh dikatakan SS berjaya membangkitkan emosi Khalish Saya pon boleh nangis when it came to his part Kekuatan novel ni ialah pada dialog nya Ada orang cakap dalam novel ni banyak sangat dialog orang putih Yes true Tapi tu la kekuatan SS Her dialogues made me shed my tears Dan pasal preeclampsia She did a very nice job Dan dalam ni tu je la konflik dia Takde langau berkeliaran Ps CK ni dah berusia 3 tahun Sorry and next in list is JJ Hopefully you re not old enough when i attend to you

  • Paperback
  • 512
  • Cinta Kita
  • Suzana Sulaiman
  • Malay
  • 07 September 2019
  • null