(kindle / Ebook) Dendam Cinta author Nurul Ain Syuhada – small-houses.ru

Read & Download Dendam Cinta

Read & Download Dendam Cinta Download Ü PDF, eBook or Kindle ePUB free » Nurul Ain Syuhada Nurul Ain Syuhada » 5 Read & Download Sing asing”Namun benci itu perlahan lahan dihurung satu rasa yang tak pernah hilang dari hati Alfan Kerana dalam falsafah cinta paradoksnya dendam itu cinta dan benci itu sayang“Tak banyak bintanglah malam ni”“Awak nak bintang ke Meh nak ketuk kepala awak dengan kasut Kejap lagi ada bintang pusing pusing kat kepala awak”“Awww So sweet of you”Dan setelah hubungan dijalin kukuh dengan Alfan barulah Dyla mengetahui bahawa jejaka yang dicintainya itu juga ada hati padanya“Awak kahwin dengan Alfan tu kenapa”“Cinta”“Kalau sebab cinta berbeza tau muka orang yang bercinta dengan orang yang terpaksa”Apakah akhirnya jalan yang Dyla pilih Meninggalkan si suami yang sering menyakiti lalu bersama Shah yang mencintai atau terus hidup dalam sebuah perkahwinan yang ditunjangi dendam cint. bestberjujuran laa aya mata

Download Ü PDF, eBook or Kindle ePUB free » Nurul Ain SyuhadaDendam Cinta

Read & Download Dendam Cinta Download Ü PDF, eBook or Kindle ePUB free » Nurul Ain Syuhada Nurul Ain Syuhada » 5 Read & Download “Alfan dengan Dyla dah habis Maaflah Dyla memang tak pernah suka kat Alfan pun sebelum ni Maaf bagi harapan”“Dyla tahu Alfan tak pernah pandang perempuan lain selain Dyla kan You are my first love Waktu Alfan nak SPM kenapa baru sekarang bagi tahu”Semua orang ada kisah silam masing masing Cuma yang bezanya kisah itu tamat begitu sahaja Tapi tidak pada Nur Haidyla dan Alfan Kisah silam membawa mereka kepada sebuah dendam dan penyesalan“ Kau dah langgar kereta aku lepas tu nak lari macam tu aje No way” ALFAN“ Saya akan bayar duit awak tu Awak jangan risau Saya akan bayar sampai ke syiling yang terakhir Takkan tertinggal sesen pun” – DYLAPelbagai cara Alfan cuba melampiaskan dendamnya Dari muncul mengejut di hadapan Dyla bila bila masa Alfan juga sanggup mengganggunya sampai ke camp. Finished already Haha My third book for this month By the way Novel ni dia punya main storyline is revenge Dendam Alfan terhadap Dyla tu kemain teruk benar Haha Dari zaman sekolah dibawa nya sampai ke besar Padahal masa tu bak kata Dyla cinta monyet kot Asal nak serius sangat Tapi lain bagi Alfan Haha Lepastu dipaksa nya Dyla kahwin dgn dia Gamble melamar Em What else eh Em Of course sepanjang baca novel ni Kita akan nampak la hate love relationship antara depa dua Cumanya bila dah selalu sgt tarik tali Ada beberapa bab yg mcm hilang fokus nak baca Sbb terlalu drag sangat Meleret Watak paling menyampah dlm novel ni bila Encik Fuad lecturer si Dyla gatal ya amat Lepastu gagalkan dia just because tak memenuhi kehendak dia Eh kalau lecturer cmni wujud dekat kolej memang kena baling telur la kat muka Geram Tak professional Annoying Hidup menyusahkan org je Kan dah teremosiOh ada a few sentence yg mcm tersalah I mean typo error maybe But it s okay Tak da la sampai menghalang utk teruskan membaca

Nurul Ain Syuhada » 5 Read & Download

Read & Download Dendam Cinta Download Ü PDF, eBook or Kindle ePUB free » Nurul Ain Syuhada Nurul Ain Syuhada » 5 Read & Download Ing mengaku tunang Dyla dan melamarnya di hadapan orang ramai“Jadi isteri saya Saya takkan bangun selagi awak tak beri jawapan yang saya nak”“Kita bincang lagi sekali okey”“Awak putuskan pertunangan kita untuk lelaki lain Ni tak adil”Demi menjaga air muka Dyla terpaksa akur pada pembohongan Alfan lalu menyebut ‘okey’ Dia tak faham kenapa Si Alfan Egoistik asyik mengejarnya Punah impiannya untuk luahkan cinta kepada Shah jejaka yang telah lama dinantikannya Tapi lamaran berupa ugutan Alfan itu dia terpaksa terima demi menyelamatkan seseorang Kecewa hatinya bukan sedikitALFAN Dalam diam dia membawa misi untuk membiarkan Dyla menderita seperti yang pernah dirasainya dulu“Aku nak makan apa nak minum apa that’s not your concern We might be husband and wife tapi life dalam rumah ni a. Best i luv it pada awalnya kita rasa macam agak klisedengan keadaan mahasiswa siswi di uni Perkenalan tanpa diduga kemalangan memulakan segalanya Alfan yg tidak menyangka akan bertemu semula first love dia si Dylamengatur strategi untuk mengikat Dyla Dyla yang menyimpan hati pada Syah namun Syah seperti main tarik tali Keberanian Alfan mengejar Dyla kembali adalah atas dasar dendam lamaDyla memutuskan hubungan dgn Alfan di kala SPm semakin hampirAlfan sangat kecewa dan menaruh dendam untuk buat Dyla merasa apa yg dia rasa jika ditinggalkan dan diabaikan sang kekasih hati tanpa alasan dan sebab Pelbagai cara Alfan lakukanakhirnya Dyla bernikah dgn Alfan Maka bermulalah pelbagai dugaan dan episod duka buat Dyla tetapi buat Alfan inilah detik yg ditunggupenderaan emosimental dilakukan Alfan Pada Alfan air mata Dyla adalah kepuasan hatinya Namun takdir tuhan tiada siapa boleh lawan Benci jadi cintabenci menjadikan Alafan seorang pelindung paling penting buat DylaSusuan cerita sangat lancar dan seronok baca tanpa skip muka suratyehuu5

  • Paperback
  • 732
  • Dendam Cinta
  • Nurul Ain Syuhada
  • Malay
  • 07 April 2019
  • null