[Kekasih Halal Books ] Free Download as ePUB Author Orkid Edyliyne – Book, Kindle or DOC Online

Summary Kekasih Halal

Summary ✓ PDF, DOC, TXT or eBook ☆ Orkid Edyliyne Read & Download Kekasih Halal á PDF, DOC, TXT or eBook Orkid Edyliyne ☆ 4 Summary Pa yang orang kata tak kenal maka tak cinta tak mengerti maknanya sebuah cinta maka tak adalah pula rasa sayang Membina rumah tangga atas dasar tuntutan keluarga membuatkan Lutfa jatuh cinta kepada suami sendiri Cuma Lutfa tidak membuka mulut memberitahu dia sudah berkahwin Orang bertanya pun dia senyum Kan dah letak status Married kat Facebook tuJadi bila orang lain nampak Lutfa bersama Feroz suami Lutfalah tu tanggapan mereka adalah Lutfa bercinta sahaja dengan Feroz Kadang ada ke sana ke sini bersama Bila ada nampak Lut. Announcement before review N nak jual buku ni for RM10 Pada sesiapa yang berminat boleh lar PM Much better than I expected walaupun permulaannya kurang exciting Gaya penulisan juga maybe tak semua yang akan suka including myself but it s tolerable I guessSi hero Feroz since dari mula N rasa dia ni macam Jekyll and Hyde At times dia baik and at times dia menakutkan Turns out he was worse than I thought ni bukan kes lelaki sengal tapi sewel However call me insane but the psychotic hero actually makes a good story Feroz dan Lutfa dikahwinkan pada usia muda atas pilihan keluarga Temu janji pertama mereka tak berjalan dengan lancar Namun demi untuk membahagiakan orang tua Feroz dan Lutfa terima saja Feroz layan Lutfa dengan baik Mungkin terlalu baik sehinggakan Lutfa jatuh cinta dengan suaminya Tapi semuanya berubah selepas Lutfa terdengar perbualan Feroz dengan ibunya view spoilerRupa rupanya Feroz masih belum boleh menerima Lutfa Dia masih cintakan Irin kekasihnya Feroz merancang untuk berpisah dengan Lutfa selepas Lutfa melahirkan anak mereka hide spoiler

Summary ✓ PDF, DOC, TXT or eBook ☆ Orkid Edyliyne

Kekasih Halal

Summary ✓ PDF, DOC, TXT or eBook ☆ Orkid Edyliyne Read & Download Kekasih Halal á PDF, DOC, TXT or eBook Orkid Edyliyne ☆ 4 Summary Fa tidur rumah Feroz mulalah kata Lutfa perempuan begitu perempuan begini Lutfa pula bukan jenisnya buka mulut bercerita Sebab kawan baik Lutfa dah jadi tukang cerita Lutfa dan Feroz kekasih halal Suami isteriTapi kalau orang dah tak percaya Sungguh Lutfa begitu mencintai suami yang begitu penyayang yang menepati semua ciri ciri lelaki yang dia pernah idam idamkan Namun ada satu perkara yang dia tidak tahuKecurangan si suami dalam dia tidak sedarJuga ada lelaki lain yang menyimpan rasa hati untuknya Siapa Johan dalam hatin. Novel ni kalau diangkat jadi filem aku nak tengok Sebab Hero dia terlalu sempurna Terlalu baik Terlalu segala

Orkid Edyliyne ☆ 4 Summary

Summary ✓ PDF, DOC, TXT or eBook ☆ Orkid Edyliyne Read & Download Kekasih Halal á PDF, DOC, TXT or eBook Orkid Edyliyne ☆ 4 Summary Lutfa Shirin Mawar Seorang gadis yang gemar mencari konklusi untuk permasalahannya dengan berfikir dan terus berfikir Dia tahu dia perlu membuang rasa cintanya buat lelaki yang pernah dia tunggu satu masa dulu Dan dalam sanggup ataupun tidak kakinya sudah terikat dengan sebuah pernikahan walaupun baginya terlampau awal untuk dia bergelar seorang isteri“Mama awak kata kalau awak nak keluar dengan saya maknanya awak setuju nak tunang dengan saya Cuti semester nanti kita kahwin”Lutfa memanglah tak nak Feroz Tapi seperti a. Mungkin jalan cerita KH kekasih halal bukan kemahiran hidup kayyhahadia yang buat saya rasa novel ni masyukk kotHmm jalan cerita yang mengisahkan pelajar universiti yang membina mesjid Terpaksa atau taksaya tak nak sentuhlahYang pastinyadua dua ikutkan keputusan parents mereka sebab tak nak kecilkan hatiHmmYang saya tahu jalan cerita seperti ini lah yang saya idam idamkanMengisahkan tentang perkahwinan semasa belajarehemFeroz Ejaz dan Lutfa Shirin Mawar watak utama yang saya kira sangat kontra antara satu sama lainFeroz yang macam caringbila dah kawenferoz yang romantik bila dah kawenferoz yang bertimbang rasa bila dah kawenFeroz yang ajarkan Lutfa memasakMemang itulah yang sepatutnya dilakukan oleh lelaki lelaki diluar sanaSuami mendidik isteri Inche soami tak boleh menggunakan kuasa veto dan berlagak macam bos bagi perintah aje kayyLutfa pulabagi saya watak seorang yang pendiam kadang kadang macam naif pulaLutfa yang menerima Feroz seadanyakemudian jatuh cinta yang sangat sangatibaratkan hatinya diserahkan semua pada Feroz which is not good sebenarnyaSaya pernah dengar kalau kita bercintajangan serahkan hati kita 100 % pada our spouseSebab incase ada ombak yang melanda hubunganstill boleh berfikir dgn waras dan teruskan hidupPada awal penulisan saya rasa saya faham cerita yang disampaikan sampailah waktu Lutfa mendapati bahawa Feroz tak pernah menerimanyaOkayTime nih macam pending seketikaWhat the hell yaw Dah kahwensampai Lutfa pregnantthen Feroz boleh declare terlanjur kalau Feroz ni ada dialam realiti memang terasa nak bagi penyepak jeemo emo hahaKasihan pada Lutfa yang mencintai Feroz sangat sangat bila dalam diam Feroz tak mencintai dia dengan kata lain still cintakan IrinMana dia tahuselama ini semua yang Feroz lakukan untuknya hanyalah sebuah lakonanYa Masa ni saya cuba kaitkan dengan kehidup an realitiSebenarnya kawen muda ini ada pros and cons unless dua dua memang kenal hati budi sy tak menyokong hal hal dating dua duanpegang pegang tangan semua tumaksud sayakenal bawa jumpa parents then istikharahdan nak kahwen atas kemahuan diri sendirithen should be okay lahKalau lelaki tak dek kekasih gelap dan perempuan pun sama tak dek kekasih gelap jugaInsya Allahikatan tu kuat lah kutLain halkahwen muda ini banyak tanggungjawabYa kawen muda atau tua atau tak kawen pun still bergelumang dengan tanggungjawabTak dinafikanCuma kalau dah kawen muda nikau kena berlapang dada lah nak bertanggungjwb sbgi anakmenantuiparpelajar dan bla bla blaOh menjaga hati pelbagai pihak jangan dilupakanhuuuKisah yang berpanjangan tapi tak dek istilah boringsampailah Feroz tersedar yang Irin sebenarnya bukan jodoh diaFeroz mula mendekati Lutfa semulaDalam rajuk Lutfadia tetap menyayangi FerozDalam marah lutfadia tetap memerlukan FerozHmm mungkin sebab Lutfa isteri mithali lagi taathaha

  • Paperback
  • 610
  • Kekasih Halal
  • Orkid Edyliyne
  • Malay
  • 22 July 2019
  • null